Web-design-serviceΗ παρουσία μιας εταιρικής εικόνας στο ψηφιακό κόσμο δεν είναι ένα απλό θέμα και μια απαραίτητη «υποχρέωση για τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις.

Οι χρήστες του διαδικτύου αξιολογούν την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της επιχείρησης σας, στα 3 πρώτα δευτερόλεπτα της επίσκεψης τους στην ιστοσελίδα σας.

Οι επισκέπτες θεωρούν ότι η επιχείρηση σας είναι αυτό ακριβώς που αποτυπώνεται στην ιστοσελίδα σας.
Όποια εικόνα μεταδίδει η επιχείρηση σας στο διαδίκτυο την αντίστοιχη εκτίμηση θα εισπράξει από τους επισκέπτες της.
Η παρουσία σας στο διαδίκτυο είναι το κύριο μέσο επικοινωνίας αλλά και προσπάθειας μετάδοσης μηνυμάτων προσέλκυσης πελατών, συνεργατών, προμηθευτών, μετόχων ακόμη και επενδυτών.

Χωρίς κάποιο σοβαρό λόγο ή ελκυστικό λόγο για τον οποίο επισκέπτης της ιστοσελίδας σας, θα πρέπει να παραμείνει και να συνεχίσει την περιήγηση του, δεν πρόκειται να φανούν αποτελέσματα στην επιχείρηση σας και απλά θα αναρωτιέστε γιατί δεν εμφανίστηκε ούτε ένας πελάτης μέσω του διαδικτύου!

Θα εμφανίζεστε σκεπτικοί σχετικά με το διαδίκτυο και την αποτελεσματικότητα του, επιτρέποντας στον οργανωμένο και ευέλικτο ανταγωνιστή σας, να κλείνει την μια συμφωνία πίσω από την άλλη και να εδραιώνει την αναγνωρισιμότητα του, την ελκυστικότητα και την θέση του σε βάρος αυτών που απαξιώνουν το διαδίκτυο και είναι αναποφάσιστοι.

Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα σας, ο χαρακτήρας και τα χαρακτηριστικά της επιχείρησης μαζί με τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα, θα αναγνωστούν αφού πείσουμε τον επισκέπτη να παραμείνει μέσα στην ιστοσελίδα μας, δηλαδή μέσα στην επιχείρηση μας.

Είναι λοιπόν γνωστό ότι μια ιστοσελίδα αποτελεί πραγματική επένδυση για κάθε επιχείρησή και ως τέτοια θα πρέπει να αντιμετωπιστεί.
H δημιουργία μιας αντιπροσωπευτικής και αξιοπρεπούς ιστοσελίδας σήμερα αποκτά πολύ μεγάλη βαρύτητα για τις επιχειρήσεις.

Η γενιά (generation Z is in constant connectivity) της αδιάκοπης συνδεσιμότητας είναι έτοιμη να εισέλθει στην επαγγελματική «αρένα».

Η γενιά αυτή είναι μόνιμα συνδεδεμένη με το διαδίκτυο και απορρίπτει καθετί δεν βρίσκεται μέσα σ’ αυτό ή βρίσκεται με απαρχαιωμένο και αποκρουστικό ή μη ελκυστικό τρόπο.
Προτείνει και συστήνει μόνο ότι βρίσκεται στο διαδίκτυο με επίκαιρο και ενημερωμένο τρόπο.

Μια ιστοσελίδα είναι ουσιαστικά στα μάτια των δυνητικών πελατών της επιχείρησης μας, η προέκταση της στο διαδίκτυο.

Στην EBM TEAM οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε είναι κάτι περισσότερο από μια ηλεκτρονική επαγγελματική παρουσίαση, είναι στην πραγματικότητα ένα πανίσχυρο μέσο και ένα αποτελεσματικό κανάλι επικοινωνίας που υποστηρίζει την σωστή απεικόνιση της εταιρικής ταυτότητας, την αύξηση της εκτίμησης, την δημιουργία αναγνωρισιμότητας και αναμνησιμότητας και την αύξηση των εσόδων της οδηγώντας την εταιρεία σας, σε μεγαλύτερη κερδοφορία.

Γνωρίζοντας την δύναμη της επικοινωνίας και έχοντας μια πολύ μεγάλη εμπειρία σε Ελληνικές αλλά και πολυεθνικές επιχειρήσεις στην EBM γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα ότι η ανάπτυξη των ιστοσελίδων δεν είναι μόνο «κώδικας και γραφικά», αλλά υπόκεινται σε μια συνολική επιχειρησιακή στρατηγική με πολύ συγκεκριμένους στόχους τους οποίους και επιτυγχάνουμε με μια σειρά μελετών, διαδικασιών όπως στοχευμένο πλάνο επικοινωνίας, πλάνο στρατηγικής στο web (web marketing plan), Πλάνο ενεργειών (action plan) καθώς και τεχνικών κοινωνικών δικτύων, social media strategy, viral marketing, e-mail/sms marketing κτλ

Βέβαια στην EBM TEAM δεν σταματάμε εκεί αλλά προχωρούμε και σε έναν συνολικό σχεδιασμό των υπηρεσιών μας που υποστηρίζουν με επιμέλεια, ουσιαστικά όλες τις επικοινωνιακές ανάγκες αλλά και τις ανάγκες προβολής και προώθησης στον on line κόσμο με συνδυαστικές ενέργειες (όπου απαιτείται) με τον συμβατικό κόσμο (λ.χ. κλασικά κανάλια διάθεσης, μέσα διαφήμισης και προώθησης). της επιχείρησης σας,
Επίσης δίνουμε βαρύτητα και στις υπηρεσίες συντήρησης (after sales services) που σχετίζονται με την ιστοσελίδα σας και τις υπόλοιπες παρουσίες της επιχείρησης στο web σε πολύ υψηλότερο επίπεδο.

Χάρη στη μεγάλη συμβολή από τους ειδικούς μας σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε βοηθούμε τις εταιρείες να αυξήσουν την αξία τους στην αγορά και να διεισδύσουν σε νέες αγορές για να διευρύνουν τους ορίζοντές τους επιχείρηση.

Στην EBM TEAM, είμαστε αποφασισμένοι να επιτύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει από κοινού με την διοίκηση για την επιχείρησή σας.
Για την ανάπτυξη της ιστοσελίδας σας και την ανάπτυξη της συνολικής σας online παρουσίας χρησιμοποιούνται νέα μέσα και τεχνικές οι οποίες αποτελούν στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον τον πιο ιδανικό και οικονομικό τρόπο για να προάγουν, την προβολή και να μεταδώσει η εταιρία σας την ταυτότητα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

Για την EBM TEAM ο πελάτης είναι στο επίκεντρο του εκάστοτε έργου που αναλαμβάνουμε.
Βασική μας αρχή είναι ότι κάθε έργο θα πρέπει να είναι πρωτίστως αποτελεσματικό και να εφαρμόζει σύγχρονες μεθόδους marketing και τεχνολογίας καθώς και να αντικατοπτρίζει τόσο τη φιλοσοφία όσο και την αισθητική του πελάτη.

Ομάδα ειδικών σε θέματα επικοινωνίας και διαδικτύου της EBM TEAM αναλαμβάνει να σχεδιάσει την ηλεκτρονική ταυτότητα της επιχείρησης σε ένα περιβάλλον που βρίσκεται σε απόλυτη συνάφεια με την ενδεχόμενη υπάρχουσα ταυτότητα (λογότυπα, χρώματα, έντυπα κτλ), ώστε να προάγει μια ενιαία γραφιστική ταυτότητα για την επιχείρηση (brand name building).

Έχοντας μια τεράστια εμπειρία σε δημιουργία κειμένων στην EBM TEAM δημιουργούμε «έξυπνα» κείμενα, περιεκτικά και κατανοητά με χρήση λέξεων με υψηλή ποιότητα συνάφειας με τις αναζητήσεις των χρηστών στις μηχανές αναζήτησης(keyword research) έτσι ώστε τελικά να βοηθούν την στόχευση του business και του web marketing plan.

Όλες οι δραστηριότητες ανάπτυξης της ιστοσελίδας λαμβάνουν υπόψη τους τον σχεδιασμό και την εκτέλεση του προγράμματος ανάπτυξης και επικοινωνιακής πολιτικής της εταιρείας, τις ανάγκες και το προφίλ του πελάτη, το σχεδιασμό και το συντονισμό του στρατηγικού προγράμματος δράσης, την κατασκευή επικοινωνιακού υλικού και τα μέσα προβολής που θα χρησιμοποιηθούν.
Κατόπιν, προχωρούμε στην αξιολόγηση των αποτελεσμάτων όλων των δράσεων χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα λογισμικά και αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα της σύγχρονης τεχνολογίας για επικοινωνία.

Τέλος σε συνεργασία με την φιλόλογο της εταιρίας όλα τα κείμενα προς επικοινωνία θα ελεγχθούν και θα συντεθούν έτσι ώστε να συνταχθούν τα τελικά κείμενα για δημοσίευση και βέβαια σε περίπτωση πολυγλωσσικού περιεχομένου θα πραγματοποιηθούν οι σχετικές μεταφράσεις όπου αυτές απαιτούνται.

EBM-TEAM Consulting Group  |  Marketing Consulting  | Αισώπου 26, Θεσσαλονίκη  |  Τ.Κ. 54627  |  Τηλ. 2310-515592  |  Fax. 2310-514910 | Ασκληπιού 9 - Τρίκαλα  | Τ.Κ. 42 100  | Τηλ: 801 700 7071| Αγ. Παρασκευής 67 - Αθήνα-Χαλάνδρι  |ΤΚ. 15 234  | Τηλ: 2155 059222 |  Internet Marketing

Δημιουργία Ιστοσελίδων

Κατασκευή E-shop

Online Marketing

Google Adwords - Seo